Здравейте на всички почитатели на бегачки АЛФА 156 2.0 . Имам проблем на ниските обороти. Смених кабели -BOCH , свещи - NGK, като цяло работата на двигателя се подобри. Но , спирам примерно на светофар или на кръстовище, и понякога гасне, не винаги -но го прави. Получава се кофти, събираш им погледа с бегачката и гасне -кофти работа.Каде може да е проблема ????????? Помогнете с идеи .Благодаря ви много предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем ниски обороти на 156 2.0 1999 год.
Collapse
X
-
изчисти и си нулирай дроселовата клапа.
има много писано по въпроса тъйа като всички сме го имали този проблемAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSolизчисти и си нулирай дроселовата клапа.
има много писано по въпроса тъйа като всички сме го имали този проблем
Благодаря!155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
за нулирането...на студен двигател, завърташ ключа до момента преди да запали колата и я държиш в това положение 90 секунди. После връщаш ключа в изходно положение и пак я държиш така 90 секунди. После палиш колата БЕЗ ДА НАТИСКАШ ПЕДАЛА НА ГАЗТА. ако не запали от първия път пробвай пак но не докосвай педала. Оставаш я така да работи 5 минути без да пипаш нищо. Така дроселната клапа се връща в изходно положение и компютъра го запомня него.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSolза нулирането...на студен двигател, завърташ ключа до момента преди да запали колата и я държиш в това положение 90 секунди. После връщаш ключа в изходно положение и пак я държиш така 90 секунди. После палиш колата БЕЗ ДА НАТИСКАШ ПЕДАЛА НА ГАЗТА. ако не запали от първия път пробвай пак но не докосвай педала. Оставаш я така да работи 5 минути без да пипаш нищо. Така дроселната клапа се връща в изходно положение и компютъра го запомня него.А това нещо само непосредствено след чистенето ли се прави,защото аз я чистих преди известно време и съм го пропуснал
? Трябва ли пак да я свалям или..
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
Comment